Breaking News

Γενικά

«Ζητώ συγνώμη… Δεν ήθελα να τον σκοτώσω» (video)

21 Οκτωβρίου 2008, η μέρα που έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Ο Γιώργος Νικολάου, από τη Λευκωσία, μιλά στο TVONEnews.com.cy και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Γαβριήλ, για το τροχαίο δυστύχημα που του σημάδεψε τη ζωή.

«Kανείς δεν θέλει να στερήσει τη ζωή κάποιου. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν το εύχομαι σε κανένα να το ζήσει».

Ο 28χρονος, βρίσκει τη δύναμη και το κουράγιο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην  οικογένεια του θύματος του τροχαίου δυστυχήματος.

Οκτώ χρόνια πριν και συγκεκριμένα σε ηλικία 20 ετών, ο Γιώργος ενεπλάκη σε τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 25χρονος, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκαν.

Ο 20χρονος, τότε Γιώργος, τραυματισμένος μέσα από το νοσοκομείο μαθαίνει ότι ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκαν μετωπικά, ήταν νεκρός.

Μετά από αρκετό καιρό στο νοσοκομείο και μετά από πολλαπλές  χειρουργικές επεμβάσεις, επέστρεψε στο σπίτι του, μα τίποτα όμως δεν ήταν το ίδιο πλέον. Το θανατηφόρο δυστύχημα, τον είχε σημαδέψει για πάντα, με το βάρος στη συνείδηση του να είναι ασήκωτο.

Δυο χρόνια αργότερα, στα 22 του, ο Γιώργος καταδικάστηκε σε 9μηνη φυλάκιση με την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, με τον ίδιο να μας αναφέρει πως έπρεπε να τιμωρηθεί και το ήθελε, καθώς είχε πλήρη επίγνωση των ευθυνών του.

Ο Γιώργος, οκτώ χρόνια μετά, είναι πιο προσεκτικός, πιο σοβαρός, ενώ η εμπειρία του αυτή τον έκανε να ωριμάσει και να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

Πλέον, μετά το τραγικό συμβάν στο οποίο ήταν  «πρωταγωνιστής», ο 28χρονος μας δηλώνει πως η εμπειρία του αυτή τον έκανε να ωριμάσει και να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

Λίγες ώρες πριν τον ερχομό του 2017, ο Γιώργος απευθύνει μήνυμα συμμόρφωσης με τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς στους οδηγούς.

Πηγή: tvonenews.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »