Breaking News

Γενικά

Βροχερή η εβδομάδα – Αναλυτικά ο καιρός

Σχετικά χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή από σήμερα.

Ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως µετά το µεσηµέρι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν µετά το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Τετάρτη, αναµένονται αρχικά τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ωστόσο σταδιακά οκαιρός θα βελτιωθεί. Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Τετάρτη µικρή άνοδο,ενώ την Πέµπτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Σχετικά νέα

X
Translate »