Γενικά

Αννίτα Δημητρίου η μεγάλη εκπληξη της βουλής

Γράφει το City of Larnaka

Όπως γράφτηκε σε διάφορα μέσα η Αννίτα μπήκε πανηγυρικά στη βουλή με 4006 ψήφους. Σίγουρα η νεαρή βουλευτής της πόλης μας, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται όμορφα αφού δεν είναι και εύκολο πράγμα μια νεαρή κοπέλα να έρχεται για πρώτη φορά και μάλιστα να βγαίνει πρώτη στην εμπιστοσύνη του κόσμου αφήνοντας πίσω της μεγάλα ονόματα που εδώ και χρόνια έχουν ρόλο στα κοινά της πόλης.

Εμείς ερμηνεύουμε κάπως διαφορετικά αυτήν την επιλογή των Λαρνακέων. Για χρόνια βλέπαμε βουλευτές – βολευτές οι οποίοι δεν διεκδικούσαν για την πόλη και ήταν απλά θεατές στα όσα διαδραματίζονταν σε αυτήν. Ως Λαρνακείς βαρεθήκαμε να βλέπουμε βουλευτές μαριονέτες η οποίοι θα εμφανιστούν ξανά στα social media , στα γήπεδα και στις πλατείες μετά από μια πενταετία. Η πόλη χρειάζεται νέα γραμμή στα κέτρα αποφάσεων εκεί στη Λευκωσία που να διεκδικούν με πυγμή και αποφασιστικότητα.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η Αννίτα θα κάνει τα πιο πάνω, που το ευχόμαστε όπως η εκλογή της έστειλε πολλά μηνύματα ότι κόσμος της Λάρνακας βλέπει και κρίνει όταν έρθει η ώρα. Αν η Αννίτα είναι μια απ’ τα ίδια τότε απλά θα δεχτούμε ακόμη ένα χτύπημα σαν πόλη , αν η Αννίτα όντως συμπεριφερθεί σαν βουλευτής της νέας γενιάς τότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι σε πέντε χρόνια θα δούμε και άλλους νέους βουλευτές στα έδρανα.

Εμείς να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην Αννίτα και απλά υπενθυμίζουμε…πρώτα η πόλη μας…το έχει ανάγκη.

Σχετικά νέα

X
Translate »