Εκπαίδευση

Ζητούν παρέμβαση Αννίτας για τους εκπαιδευτικούς στα απογευματινά οι βουλευτές

Έντονος προβληματισμός επικράτησε στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής όσον αφορά το ζήτημα που απασχολεί εδώ και μήνες τις συμβάσεις εκπαιδευτικών σε απογευματινά και νυκτερινά μαθήματα του Υπουργείου Παιδείας, ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση της Προέδρου της Βουλής ώστε να στείλουν επιστολή στο Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του ΣΙΓΜΑ, Κωνσταντίνα Δημητρίου, ο  πρόεδρος της Επιτροπής Παύλος Μυλωνάς, ανακοίνωσε ότι θα αποστείλουν επιστολή, μέσω της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, στο Πρόεδρο Αναστασιάδη και θα ζητούν την παρέμβαση του ξεκαθαρίζοντας πως απαιτείται η πολιτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Από την άλλη ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διατηρεί ένα καθεστώς σύγχρονης δουλείας κοροϊδεύοντας εδώ και οκτώ χρόνια 4,700 εκπαιδευτικούς οι οποίοι εργάζονται με το καθεστώς της αγοράς υπηρεσιών, παρά τις αποφάσεις δικαστηρίων, παρά τις υποδείξεις πολλών ερευνών. Το ΑΚΕΛ είπε, προτείνει την θεσμοθέτηση ιδρύματος ιδιωτικού χαρακτήρα και την εργοδότηση όλων των εκπαιδευτικών.

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Αντρέας Αποστόλου δήλωσε ότι πρέπει να επιλυθεί το χρονίζον πρόβλημα.

Σχετικά νέα

X
Translate »