ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας ο Βάσος Χαραλάμπους

Με ανάρτηση του ο Βάσος Χαραλάμπους  αναφέρει ότι θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας στις επερχόμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Παράταξης-Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων.

Ανάρτηση

Φίλες και φίλοι

Με αίσθημα τιμής αποδέχτηκα να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Παράταξης-Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων για τον Δήμο Λάρνακας ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις επερχόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου.

Η παρουσία μου στον επιχειρηματικό τομέα στην Λαρνακα τα τελευταία χρόνια, μαζί με το νεανικό μου ενθουσιασμό και εμπειρία και την αγάπη μου για την Λάρνακα μας, είναι αυτά που με ενθάρρυναν να ζητήσω τη στήριξή σας σήμερα.

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τις νέες αλλαγές που επιφέρει η μεταρρύθμιση, αποτελούν σημαντικό ορόσημο για τη μετέπειτα πορεία της πόλης μας.

Η Λάρνακα χρειάζεται ανθρώπους με βιώματα της αγοράς που θα αγωνιστούν για το κοινό καλό.

 

Οι στόχοι μου για την πόλη της Λάρνακας:

* Ανάκαμψη και ανάπτυξη επιχειρήσεων στην καρδιά της Λάρνακας.
* Ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού.
* Ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας για τη δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης και απασχόλησης.
* Βελτίωση της υποδομής της πόλης για τη βελτίωση των μεταφορών και της συνδεσιμότητας και για την άνετη και ασφαλή καθημερινή ζωή των κατοίκων.
* Βιώσιμες πρακτικές για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και της φυσικής ομορφιάς της Λάρνακας.
* Συντήρηση και βελτίωση πάρκα σε κάθε γειτονιά για τα παιδιά μας.

Με την εκλογή μου στο δημοτικό συμβούλιο, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να προσφέρω στο δήμο μας έναν αέρα ανανέωσης και υπόσχομαι να εργαστώ με όραμα και όρεξη για το κοινό καλό.

Βάσος Χαραλαμπους / Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακα

Σχετικά νέα

X
Translate »