ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Υπεγράφη η συμφωνία για το Συμβόλαιο της Γ’ φάσης του ΣΑΛ, αξίας 20 εκ. ευρώ

Υπογράφηκε την Παρασκευή η συμφωνία του δεύτερου κατασκευαστικού Συμβολαίου της Γ’ Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας, «Κατασκευαστικό Συμβόλαιο Γ3: Υπόλοιπο Κίτι – Περβόλια».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) «η συμφωνία υπεγράφη μεταξύ του ΣΑΛ και της εταιρείας CYFIELD CONSTRUCTION LIMITED. Στην υπογραφή της Συμφωνίας παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του ΣΑΛ, της εταιρείας CYFIELD CONSTRUCTION LIMITED, ο νόμιμος Εκπρόσωπος των Συμβούλων Μηχανικών του Έργου και εκπρόσωποι των Κοινοτήτων της περιοχής μελέτης του Έργου».

Το Κατασκευαστικό Συμβόλαιο Γ3 «συνολικής αξίας €19.890.000,00, αποτελεί το δεύτερο από τα πέντε  συνολικά κατασκευαστικά συμβόλαια του Έργου της Γ’ Φάσης, δηλαδή Δήμος Δρομολαξιάς – Μενεού και Κοινότητες Κίτι, Περβόλια και Τερσεφάνου, για τα οποία υπογράφτηκε Συμφωνία».

Προστίθεται ότι «αντικείμενο του Κατασκευαστικού Συμβολαίου Γ3 είναι η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων σε τμήματα των Κοινοτήτων Κίτι και Περβόλια. Συνοπτικώς, το Συμβόλαιο περιλαμβάνει την κατασκευή του δικτύου της δυτικής και κεντρικής υπολεκάνης του οικισμού Κίτι, το κυρίως τμήμα του οικισμού Περβόλια και του καταθλιπτικού αγωγού ενός αντλιοστασίου».

Σημειώνεται ότι «η υπόλοιπη έκταση της Κοινότητας Κιτίου και μέρος της Κοινότητας Περβολιών, έχουν ενταχθεί στο Κατασκευαστικό Συμβόλαιο Γ1, η Συμφωνία του οποίου θα υπογραφεί στο προσεχές διάστημα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η συνολική διάρκεια εκτέλεσης της Σύμβασης είναι σαράντα μήνες και οι εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν συντόμως. Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑΛΕΙΑ 2021-2027» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης».

Σχετικά νέα

X
Translate »