Κοινωνία

Ξεκινούν σήμερα οι μηχανές για την 19η Διαδρομή Αγάπης

Της Νάσιας Γεωργίου
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις  “ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ” διοργανώνει και φέτος την 19η διαδρομή αγάπης, με την συμμετοχή οργανωμένων μοτοσικλετιστών από σήμερα ( σήμερα στα σχολεία και αύριο κανονικά σε όλη την Κύπρο) μέχρι τις 17 Μαρτίου 2019.

Οι μοτοσυκλετιστές είναι πανέτοιμοι να γεμίσουν την Κύπρο με «θόρυβο» για την καθιερωμένη φιλανθρωπική πορεία του Συνδέσμου.
Ο στόχος της πενθήμερης πορείας μοτοσικλετιστών είναι διπλός: η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου και η οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».
Παράλληλα οι εθελοντές μοτοσικλετιστές θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα: αγάπη για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, 13, 14, 15, Μαρτίου, η πορεία θα καλύψει σχολεία και το Σάββατο και την Κυριακή, 16 και 17 Μαρτίου, Δήμους και Κοινότητες σε όλες τις επαρχίες. Η πορεία διεξάγεται με τη συνεργασία δικυκλιστών της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομίας.
Image may contain: text

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σχετικά νέα

X
Translate »