Κοινωνία

Ξεκίνησε σήμερα ο οδικός έρανος της 44ης Πορείας Χριστοδούλας (pics-vids)

Της Νάσιας Γεωργίου

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Ξεκίνησε σήμερα ο οδικός έρανος στο πλαίσιο της 44ης Πορείας Χριστοδούλας σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου. Στην Λάρνακα οι δρόμοι γέμισαν με εθελοντές οι οποίο έσπευσαν να βοηθήσουν την διοργάνωση προσφέροντας με ένα μικρό τρόπο σε έναν μεγάλο σκοπό.

Η κάμερα του City of Larnaka.com βρέθηκε στο περίπτερο που βρίσκεται στα φώτα Φανερωμένης και συνομίλησε με τους εθελοντές οι οποίοι δήλωσαν ότι ο κόσμος γνωρίζει τη πορεία Χριστοδούλας και δείχνει θερμή ανταπόκριση.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου, του διαχρονικού συμμάχου του Συνδέσμου, καλεί το κοινό να στηρίξει για ακόμα μια χρονιά το έργο του. Η Πορεία Χριστοδούλας αποτελεί την μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, αλλά και κύριο οικονομικό αιμοδότη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Συγκεκριμένα ο έρανος θα στηρίξει το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία το «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό.

Ο Έρανος θα συνεχίστει και αύριο ενώ το Σάββατο οι εθελοντές θα σπεύσουν σε Υπεραγορές. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η 44η  Πορεία Χριστοδούλας η ώρα 12:00 π.μ. στις Φοινικούδες (οδός Αθηνών).

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »