Κοινωνικά

Ξεκινά αύριο ο οδικός έρανος της 44ης Πορείας Χριστοδούλας

Αύριο Πέμπτη, 11 Απριλίου ξεκινά ο οδικός έρανος στο πλαίσιο της 44ης Πορείας Χριστοδούλας σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Η Πορεία Χριστοδούλας ξεκίνησε από τις 6 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Απριλίου 2019 σε όλη την Λάρνακα. Πραγματοποιείται σε δημόσια γραφεία, ημικρατικούς οργανισμούς, τράπεζες, δημαρχεία, εταιρείες, σχολεία, πανεπιστήμια, κολέγια, κοινότητες και σε Εκκλησιές. Έρανος, επίσης, πραγματοποιείται έξω από καταστήματα, και υπεραγορές.

Την Κυριακή 14 Απριλίου η ώρα 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η 44ης Πορείας Χριστοδούλας από τα φώτα της Αστυνομίας μέχρι και το τέλος των Φοινικούδων (οδός Αθηνών). 

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου, του διαχρονικού συμμάχου του Συνδέσμου, καλεί το κοινό να στηρίξει για ακόμα μια χρονιά το έργο του.

Η Πορεία Χριστοδούλας αποτελεί την μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, αλλά και κύριο οικονομικό αιμοδότη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει κάθε χρόνο σε χιλιάδες ασθενείς με εμπειρία καρκίνου, υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας και συμπληρωματικά με τη θεραπεία που λαμβάνουν. Πέραν της λειτουργίας δύο Κέντρων Ανακουφιστικής Φροντίδας, το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία για ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και το «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό για ημερήσια νοσηλεία, οι υπηρεσίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου περιλαμβάνουν κατ’ οίκον φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και αρωματοθεραπείας και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα.

Η Τράπεζα Κύπρου αποτελεί διαχρονικό σύμμαχο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και χορηγό της Πορείας Χριστοδούλας. Η Τράπεζα Κύπρου, εδώ και 21 χρόνια, πιστός σύμμαχος στη δύσκολη μάχη ενάντια στον καρκίνο, είναι σταθερά δίπλα στον Σύνδεσμο και στηρίζει δυναμικά και ουσιαστικά κάθε του ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Πορείες και τις εκδηλώσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.stimaxi.com.cy ενώ, εκτός από τον οδικό έρανο, μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με τους πιο κάτω τρόπους:

Ηλεκτρονικές εισφορές στο www.stimaxi.com.cy
Μέσω SMS στο 7060: CAS 5 για εισφορές €5, CAS 3 για εισφορές €3, CAS 1 για εισφορές €1.

 

 

 

Πηγή: Πολίτης

Σχετικά νέα

X
Translate »