Τουρισμός

Wizz Air: Ξεκινά πτήσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Μιλάνο

Η Wizz Air, η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη και περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη*, με χαρά ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει νέα διαδρομή από τη Λάρνακα προς το Μιλάνο της Ιταλίας αυτό το φθινόπωρο.

Η διαδρομή θα είναι διαθέσιμη όλο τον χρόνο και θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της αερογραμμής, wizzair.com ή στην εφαρμογή κινητού της Wizz Air.

Το Μιλάνο, γνωστό ως παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, ανυπομονεί να υποδεχθεί τους νέους τουρίστες από την Κύπρο με τις απευθείας και άνετες πτήσεις της Wizz Air. Εκτός από κέντρο μόδας, το Μιλάνο είναι μια πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την εκπληκτική αρχιτεκτονική του Ντουόμο του Μιλάνου, να εξερευνήσουν το ιστορικό Κάστρο Σφόρτσα ή να κάνουν μια βόλτα στην γραφική περιοχή Μπρέρα.

Οι λάτρεις της τέχνης θα απολαύσουν τα αριστουργήματα που στεγάζονται στην Πινακοθήκη Μπρέρα και το εμβληματικό Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Για μια γεύση από την ζωντανή ζωή του Μιλάνου, τα κανάλια του Navigli προσφέρουν επίσης μια πληθώρα από κομψά καφέ, εστιατόρια και καταστήματα.

Αυτή η νέα διαδρομή επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Wizz Air να προσφέρει βολικές και βιώσιμες επιλογές ταξιδιού, διευκολύνοντας παράλληλα την μεγαλύτερη πολιτιστική ανταλλαγή μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας.

WIZZ AIR-PTHSH

Η Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager, της Wizz Air, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε το δίκτυό μας με αυτή τη νέα διαδρομή που συνδέει τη Λάρνακα με το Μιλάνο Μαλπένσα.

Το Μιλάνο είναι μια πόλη με απαράμιλλη γοητεία και πολιτιστικό πλούτο και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους επιβάτες μας από την Κύπρο την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά.

Αυτή η νέα σύνδεση υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε προσιτές και υψηλής ποιότητας επιλογές ταξιδιού, υποστηρίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη του τουρισμού και των επιχειρήσεων μεταξύ αυτών των δύο ζωντανών περιοχών».

Σχετικά νέα

X
Translate »