Γενική Επικαιρότητα

Wizz Air: Αυξάνει τον αριθμό των πτήσεων της από και προς Λάρνακα για τις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές διακοπές – Πίνακας

Η Wizz Air, η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη και περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη*, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την αύξηση του αριθμού των πτήσεων από τα αεροδρόμια Λάρνακας, Κλουζ και Βάρνας, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ακόμα περισσότερες επιλογές για να εξερευνήσουν κορυφαίους προορισμούς του δικτύου της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου.

Το διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων της Wizz Air, το οποίο αποτελεί μέρος της δέσμευσης της εταιρείας για παροχή καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης και οικονομικά προσιτών ταξιδιών, θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των ταξιδιωτών. Από αυτούς που επιθυμούν να εξερευνήσουν νέα μέρη, μέχρι εκείνους που αναζητούν ηλιόλουστους προορισμούς.

Με την αύξηση των πτήσεων από και προς την Λάρνακα, η Wizz Air θα προσθέσει επιπλέον χωρητικότητα 177 χιλιάδων θέσεων στο ήδη διευρυμένο δίκτυό της, με 93 χιλιάδες από αυτές τις επιπλέον θέσεις να είναι διαθέσιμες για επιβάτες που ταξιδεύουν από την Κύπρο.

Η Wizz Air συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της ως η κορυφαία χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο, εξασφαλίζοντας ότι οι Κύπριοι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, βολικό πρόγραμμα πτήσεων, ευελιξία και άνεση χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα.

 

Οι ταξιδιώτες μπορούν να προσβλέπουν στην εμπειρία των ποικίλων προορισμών, κάνοντας τις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές διακοπές τους πραγματικά αξέχαστες.

Πίνακας με τις αυξήσεις στις συχνότητες πτήσεων της Wizz Air από/προς Λάρνακα:

 

Σχετικά νέα

X
Translate »