Πολιτιστικά

Βύρας: «Κάνουμε φέτος ένα αναγκαστικό διάλειμμα, ο Δήμος συνεχίζει να διατηρεί τα ήθη και τα έθιμα»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Αντρέας Βύρας για την σημερινή μέρα του Κατακλυσμού που δεν θα είναι όπως την έχουμε συνηθίσει…

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Αναλυτικά:

Του Κατακλυσμού και του Αγίου Πνεύματος σήμερα! 🕊️🌊

Κι όμως η Λάρνακα υπομένει ήσυχη. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ντυμένη στα γιορτινά της και πανέτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες της.

Δυστυχώς, οι φετινές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να γιορτάσουμε τον Κατακλυσμό ο οποίος ως θεσμοθετημένη γιορτή το 2020 κλείνει τα 102 χρόνια.

Το γεγονός αυτό όμως δεν μας απομακρύνει από την παράδοση τα ήθη και τα έθιμα μας. Ο Δήμος Λάρνακας ως ένθερμος υποστηρικτής της παράδοσης και πιστός στην υπόσχεση που δίνει εδώ και 102 χρόνια, συνεχίζει να διατηρεί τα ήθη και τα έθιμα με σκοπό την αναγνώριση και την εμπέδωση των θετικών στοιχείων που απορρέουν από αυτή και εμπλουτίζουν τον πολιτισμό μας.

Η λαϊκή έκφραση χαράς και αισιοδοξίας που περικλείει ο Κατακλυσμός και τα θετικά στοιχεία που απορρέουν από αυτόν, είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής του κάθε Λαρνακέα.

Φιλές και Φίλοι,

Κάνουμε φέτος ένα αναγκαστικό διάλειμμα με την ευχή όπως η δοκιμασία αυτή θα τελειώσει σύντομα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα για να επανέρθουμε δυναμικά και να γιορτάσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί! #Larnaka #Kataklismos @Andreas Vyras

Σχετικά νέα

X
Translate »