Γενικά

Βύρας: Φτωχότερη η Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον θάνατο του Μιχάλη Παυλίδη

Φτωχότερη έγινε η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Κύπρο με τον θάνατο του Δημάρχου Γεροσκήπου, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της Ενωσης Δήμων, Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

«Με το άκουσμα της θλιβερής αγγελίας για τον θάνατο του Μιχάλη Παυλίδη, τέως Δημάρχου Γεροσκήπου, συμμετέχουμε όλοι στο βαρύ πένθος για τον αδόκητο θανάτου του», αναφέρει.

Προστίθεται ότι «με την απώλεια του Μιχάλη Παυλίδη, η Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνεται φτωχότερη αφού πρόκειται για ένα συνετό και κοινωνικά ευαίσθητο Δήμαρχο, ο οποίος σφράγισε με τη προσφορά και τις ενέργειές του την ανάπτυξη του Δήμου Γεροσκήπου, αλλά και την πρόοδο και εκσυγχρονισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κύπρου».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «το κενό που αφήνει ο θάνατος του Μιχάλη Παυλίδη, είναι πραγματικά δυσαναπλήρωτο γιατί μέσα από την προσφορά του βοήθησε στην επίλυση πολλών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Δήμων εκφράζει «ειλικρινή συλλυπητήρια και συμπαράσταση στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

Σχετικά νέα

X
Translate »