Γενικά

Βροχές και καταιγίδα προβλέπει η μετεωρολογική, για τη Δευτέρα του Κατακλυσμού

Βροχερό αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού αύριο Δευτέρα του κατακλυσμού. Σύμφωνα με τη μετεωρολογική, από αύριο μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά και στο εσωτερικό χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Tο απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος μετά το μεσημέρι όμως θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά και στο εσωτερικό χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ στα ορεινά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Δευτέρα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά και σταδιακή άνοδο από την Τρίτη για να κυμανθεί μέχρι την Τετάρτη κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά νέα

X
Translate »