Γενικά

Βράβευση της Περιφερειακής Επιτροπής Λάρνακας – Αμμοχώστου του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, βράβευση της Περιφερειακής Επιτροπής Λάρνακας – Αμμοχώστου του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Κύπρου από το Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα για την πρωτοβουλία φωταγώγησης των πάρκων επί της οδού Μυστρά και Ραφαήλ Σάντη.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η Περιφερειακή Επιτροπή Λάρνακας – Αμμοχώστου του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Κύπρου παρείχε τις υπηρεσίες της δωρεάν για τι σχεδιασμό και την τοποθέτηση ηλεκτρισμού για την φωταγώγηση των δυο πάρκων, ενέργεια η οποία, όπως ο Δήμαρχος Λάρνακας τόνισε, είναι άκρως σημαντική και βοηθητική. Παράλληλα, αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του Συνδέσμου εξυπηρετεί πρωτίστους τους δημότες και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Οι πολλαπλές ιδιωτικές πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται βοηθούν τον Δήμο Λάρνακας ώστε να υλοποιεί σημαντικά έργα στην πόλη.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ανδρέας Νικολάου, ευχαριστώντας το Δήμαρχο, τον τέως και νυν, Υπεύθυνους του Τμήματος Πάρκων και Κήπων κ. Κωστάκη Κωνσταντίνου και κ. Αντώνη Αντωνίου τόσο για την αποδοχή του περιεχομένου των προτάσεων για την φωταγώγηση πάρκων, όσο και για την άριστη συνεργασία την οποία είχαμε στα διάφορα στάδια της διεκπεραίωσης των εργασιών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Κύπρου κ. Θωμάς Μίτα, ανάφερε ότι ένας από τους στόχους και σκοπούς του Συνδέσμου είναι η συμβολή και προσφορά μας στην ευημερία των συμπολιτών μας σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε φωταγωγημένα δύο πάρκα στην επαρχία Λάρνακας, όπου οι δημότες θα μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά με ασφάλεια. Μια πρωτοβουλία της τοπικής Επαρχιακής Επιτροπής του Συνδέσμου, που από την πρώτη στιγμή βρήκε ένθερμους υποστηρικτές.

Σχετικά νέα

X
Translate »