Αθλητικά Νέα

Βολές Ανδρέου κατά Ευαγγελίδη: Έδωσε προεκλογική δέσμευση ότι θα κάνει νέο γήπεδο και όχι απλά δεν έκανε, αλλά και αυτό που έχουμε θέλει να το κάνει πάρκο

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Καλώς τα Παιδιά», με τους Θεόδωρο Τσιολάκη και Παντελή Παντελή μίλησε το μέλος του Δ.Σ. του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου. Αφορμή η εξέλιξη η οποία αφορά το Δημοτικό στάδιο Αραδίππου.

Τα κυριότερα σημεία:

Αρχικά: «Ο Δήμαρχος για πολλοστή φορά λειτουργεί ετσιθεληκά, αγνοεί τις θέσεις των σωματείων. Έχουμε πολλά προβλήματα, έγινα συναντήσεις επί του θέματος αλλά είδαμε και εμείς τη ανακοίνωση και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που είπαμε στην τελευταία συνεδρία παρουσία δύο σωματείων. Μη έχοντας άλλη επιλογή θα μας βρει μπροστά του. Τα ίδια δεδομένα υπάρχουν και από την Ομόνοια Αραδίππου».

Για την συμφωνία που υπέγραψε ο Δήμος για το πάρκο: «Αυτά τα έγραφα που υπογράφηκαν πολύ φοβάμαι ότι δεν θα προχωρήσουν. Ο Δήμαρχος πήρε μιαν απόφαση να κατεδαφίσει το γήπεδο και να το κάνει πάρκο. Σε καμία περίπτωση εμείς και η Ομόνοια Αραδίππου δεν δώσαμε την συγκατάθεση μας και ούτε θα τη δώσουμε. Μας έδωσαν μιαν εναλλακτική λύση που έχει ορίζοντα τουλάχιστον πέντε χρόνια για να γίνει ένα γήπεδο στα Κελιά. Τον κοινοτάρχη των Κελιών δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά του δίνω τα συγχαρητήρια γιατί κατάφερε μια κοινότητα με 300 άτομα να κάνει γήπεδο, παίρνοντας ένα κονδύλι μισό εκατομμύριο για να κάνει γήπεδο. Εμάς ο Δήμαρχος μας είχε δώσει προεκλογική δέσμευση στις προηγούμενες εκστρατείες του ότι θα κάνει νέο γήπεδο και όχι απλά δεν έκανε, αλλά και αυτό που έχουμε θέλει να το κάνει πάρκο. Δεν έχει δεν μπορώ αλλά έχει δεν θέλω. Στην Αραδίππου υπάρχει παντελώς έλλειψη ποδοσφαιρικής παιδείας. Ολόκληρη Αραδίππου δεν έχουμε έναν γήπεδο μπάσκετ, τένις, φούτσαλ να πάνε τα παιδιά μας να αθληθούν και εννοώ δημόσιο γήπεδο. Δεν υπάρχει άλλος Δήμος Παγκύπρια που να μην έχει αυτά τα πράγματα».

Για τα παιδιά των ακαδημιών που θα αγωνίζονται: «Όλα τα χωριά τριγύρω έχουν ένα γήπεδο, εμείς έχουμε ένα κουτσουρεμένο και θέλουμε να το κάνουμε πάρκο. Τα παιδιά μας που θα πάνε, θα τα πετάξουν; Κάνουμε αγώνα για τις ακαδημίες μας, δεν μας λαμβάνουν υπόψη, δεν έχουμε επιλογή θα μας βρουν μπροστά τους. Φτάσαμε πολλές φορές να διακονούμε γήπεδο. Τώρα στη Β’ Κατηγορία τα παιχνίδια τα νυχτερινά, χρειαστήκαμε να πάμε σε άλλο γήπεδο γιατί ούτε τον φωτισμό δεν είναι άξιοι να βελτιώσουν. Για τις ακαδημίες γνωρίζουν ότι δεν έχουμε άλλο γήπεδο να παίζουν πρωταθλήματα οι ακαδημίες και πάλι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση. Τα πυρά τα δικά μου δεν είναι μόνο στον Δήμαρχο αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο γιατί παίρνουν αποφάσεις με ελαφρά την καρδία χωρίς να υπολογίζουν κανένα. Πρέπει να μας πει ο Δήμαρχος που θα παίζουν τα παιδιά μας, μπορεί να κάνει γήπεδο στο εργοστάσιο που έχει ή σπίτι του και να παίζουμε εκεί οι ακαδημίες, δεν υπάρχει πλάνο για τις ακαδημίες».

Για το τι σκέφτεται θα κάνει ο Ερμής: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε από την πλευρά μας ο Ερμής να έχει γήπεδο στην Αραδίππου. Ελπίζω ο Δήμος να κάνει δεύτερες σκέψεις και να σκεφτούν ξανά την εν λόγω απόφαση».

Σχετικά νέα

X
Translate »