Έχουμε θέμα

«Βούλιαξε» πολυκατοικία στη Λάρνακα – «Πνίγονται» στο νερό και καταστρέφονται ολοκληρωτικά δωμάτια: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι»

Πηγή: omegalive.com

Σοβαρό πρόβλημα που χρονίζει παρατηρείται σε προσφυγικές πολυκατοικίες στη Λάρνακα με αποτέλεσμα οι ένοικοι να αντιμετωπίζουν σοβαρό ζήτημα διαβίωσης εντός των συγκεκριμένων υποστατικών.

Μάλιστα κάποια από τα δωμάτια σε συγκεκριμένα διαμερίσματα, έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά, όπως αναφέρουν συγκεκριμένες καταγγελίες στο OMEGAlive.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε και παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας, παρατηρείται σοβαρότατο πρόβλημα διαρροής νερού, ενώ για το ζήτημα είναι ενήμερος και ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Προσφύγων, Νίκος Κέττηρος.

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι» αναφέρουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, μιλώντας στο OMEGAlive.

«Το πρόβλημα έφτασε μέχρι το κάτω διαμέρισμα όπου ο ιδιοκτήτης με δικά του έξοδα και της κοπέλας που έχει πάθει την ζημιά έφεραν ειδικό μηχάνημα και άνοιξαν τις υδρορροές όπου πλήρωσαν από 250€, ο καθένας από το υστέρημα του. Και ακόμα πρέπει να έρθει άλλο μηχάνημα το οποίο στοιχίζει 800€», δήλωσαν απεγνωσμένοι οι ένοικοι.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά νέα

X
Translate »