Αθλητικά Νέα

Βγάζει και πάλι τα κάστανα από τη φωτιά ο Χρήστος Πουλλαΐδης (ανακοίνωση)

Με τη στήριξη των δύο μεγαλομετόχων ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας αναλαμβάνει πρόεδρος της Ανόρθωσης με σκοπό τη διαχείριση της κατάαστασης έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται η ομάδα αναφέρει σχετική ανακοίνωση της «Μεγάλης Κυρίας». Ο Χρήστος Πουλλαΐδης ενημερώθηκε ενδελεχώς για όλα τα τεκταινόμενα γύρω από την Εταιρεία και καταρτίστηκε από κοινού σχέδιο δράσης.
Αναλυτικά:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ, αποφασίστηκε από το Σωματείο, όπως γίνει συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Λοΐζο Λοΐζου, τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τον έτερο μεγαλομέτοχο, την οικογένεια Πουλλαΐδη.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Χρήστος Πουλλαΐδης ενημερώθηκε ενδελεχώς για όλα τα τεκταινόμενα γύρω από την Εταιρεία και καταρτίστηκε από κοινού σχέδιο δράσης, με σκοπό τη διαχείριση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία βρίσκεται η Ανόρθωση.

Επιβεβαιώθηκε ότι η οικογένεια Πουλλαΐδη παραμένει κοντά στην Ανόρθωση και τόσο η αγάπη της όσο και η έμπρακτη βοήθεια της προς την ομάδα μας είναι πάντοτε δεδομένη, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, τις οποίες περνά η Ανόρθωση.

Αποφασίστηκε επίσης, όπως ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας, αναλάβει πρόεδρος της Εταιρείας Ανόρθωσις Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ, έχοντας τη στήριξη των δύο μεγαλομετόχων.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Αενάως Ανναγενάται».

 

Δ.Σ. Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου
Logo - Reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »