Γενικά

Βασίλης Ελευθερίου: O πρώτος υποψήφιος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ που ανακοινώνεται για το ψηφοδέλτιο της Λάρνακας

Τους δικούς τους υποψήφιους βουλευτές ξεκίνησε να ανακοινώνει από σήμερα το κίνημα “Ανεξάρτητοι” της  Άννας Θεολόγου.  Με φρέσκα και νεανική εικόνα, όπως άλλωστε και οι υποψήφιοι που θα απαρτίζουν τους συνδυασμούς του κινήματος παγκύπρια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κινήματος οι υποψήφιοι θα ανακοινώνονται ανά τακτά διαστήματα με τους πρώτους να έχουν ανακοινωθεί σήμερα. Ανάμεσα τους και ο συμπολίτης μας Βασίλης Ελευθερίου ο οποίος είναι ο πρώτος που ανακοινώνεται για το ψηφοδέλτιο της Λάρνακας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Ποιος είναι ο Βασίλης Ελευθερίου (Αυτούσιο κείμενο)

Γεννήθηκα το 1990 στη Λάρνακα, πόλη καταγωγής του πατέρα μου, όπου μεγάλωσα και κατοικώ σήμερα. Κατάγομαι επίσης από τη κατεχόμενη Λύση, γενέτειρα της μητέρας μου.
Είμαι απόφοιτος της Αμερικάνικης Ακαδημίας Λάρνακας και στην εφηβεία μου υπηρέτησα ως βαθμοφόρος στο Τάγμα Οδοιπόρων Αγάπης της Ι.Μ. Κιτίου. Στη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας υπηρέτησα ως Λοχίας Αρχιφύλακας σε φυλάκια της Πράσινης Γραμμής.

Έχω σπουδάσει λογιστική στο Λονδίνο, είμαι Εγκεκριμένος λογιστής από το Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Είμαι επίσης Πιστοποιημένος Εξεταστής Απάτης, μέλος του συνδέσμου Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) της Αμερικής.
Έχω εργαστεί σε διεθνή ελεγκτικό οίκο ως σύμβουλος επαγγελματικών υπηρεσιών για θέματα ελέγχου και διαχείρισης κινδύνων στο χρηματοοικονομικό τομέα. Σήμερα εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρεία ασκώντας παρόμοια καθήκοντα.

Είμαι μέλος σε μη-κυβερνητικές οργανώσεις στη Κύπρο και το εξωτερικό που δραστηριοποιούνται κατά της Διαφθοράς, της Απάτης και της Διαπλοκής, προωθώντας τη Διαφάνεια και την Ακεραιότητα. Έχω επίσης συνεργαστεί με διεθνή μη-κυβερνητική, μη-κερδοσκοπική οργάνωση υπέρ της Διαφάνειας ως εξωτερικός συνεργάτης, σε έρευνα σχετικά με τα στοιχεία «Πόθεν Έσχες» βουλευτών κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Αυτούσια η ανακοίνωση του κινήματος 

Τόπο στους νέους, αλλά όχι άπειρους, στους μή-κομματικούς αλλά πολιτικά σκεπτόμενους.
Τόπο στα αδέσμευτα μυαλά.
Τόπο σε ικανούς επαγγελματίες και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Σε αυτούς που αποφάσισαν ότι έφθασε η ώρα της παρέμβασης.
Σε υποψηφίους χωρίς υποχρεώσεις και ανταλλάγματα, με μόνη έννοια την κοινωνία των πολιτών, την ευημερία τους και την άρση της κοινωνικής αδικίας.
Υποψήφιους από κάθε πλευρά του κοινωνικού γίγνεσθαι, ανθρώπους με έργο, τόλμη και χαρακτήρα.
Που άφησαν στην άκρη τον ατομικισμό εδώ και χρόνια, δουλεύοντας για το κοινό καλό.
Άνθρωποι που έκαναν πράξη μέσα από το κοινωνικό έργο τα πιστεύω τους.
Άνθρωποι που στέκονται απέναντι στην διαφθορά και την διαπλοκή, που απαιτούν διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων.
Δεν θα μάθουν τώρα την αλήθεια, την κατανόησαν μέσα από τα βιώματα τους και δεν θα αφήσουν άλλους να την καθορίσουν για αυτους.
Και πριν και μετά τις εκλογές.
Γιατί η Αλλαγή δεν είναι περιστασιακό σύνθημα, αλλά τρόπος ζωής.
Πάμε για αλλαγή γενιάς.
ΤΟΠΟ λοιπόν.
Από σήμερα θα παρουσιάζουμε ανα τακτά διαστήματα τα άτομα της ομάδας μας για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2021.

Σχετικά νέα

X
Translate »