Άτομα για το Τμήμα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ

Λήγει στις: 07/02/2017 

Marketing & sales

Η εταιρία Phoenix Business Communication η οποία δραστηριοποιείται τώρα και στη Λάρνακα στους τομείς Marketing & Sales ενδιαφέρεται να στελεχώσει άμεσα τα τμήματά της με 3 νέους/ες ηλικίας 18-30 ετών μέχρι την Πέμπτη 9/2/17.Μετά τη αξιολόγηση όλων των βιογραφικών σημειωμάτων οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέχρι τη Τρίτη 7/2/17 με ένα τηλεφώνημα σχετικά με μια συνέντευξη.

Αρμοδιότητες τους η προώθηση και ανάπτυξη πωλήσεων και πελατολογίου, συμμετοχή στη δημιουργία και υλοποίηση προωθητικών ενεργειών.

Η εταιρία μας ζητά από τους υποψηφίους: ικανότητα συνεργασίας και ομαδικού πνεύματος, ευχέρεια λόγου και ικανότητα επικοινωνίας, με η χωρίς προϋπηρεσία στο χώρο, καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.

Προσφέρεται:  συνεχή και εξειδικευμένη εκπαίδευση σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον με μεγάλες ευκαιρίες καριέρας, ανταγωνιστικές αμοιβές και bonus σε κάθε επίτευξη στόχου.

*Η αγγελία αναφέρεται σε άτομα άμεσα διαθέσιμα, κάτοικοι Λάρνακας η άτομα με δυνατότητα μετεγκατάστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν e-mail στο:  phoenixbc.info@gmail.com   με ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα και απαραίτητα κωδικό αγγελίας:PH4

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »