Παράξενα

True story: Αυτή η σκυλίτσα εργάζεται ως νοσοκόμα σε οδοντιατρείο [εικόνες]

Το όνομά της είναι Jojo και είναι ένα πανέμορφο golden retriever ηλικίας 6 ετών που εδώ και δύο χρόνια έχει βρει… δουλειά σε παιδιατρική οδοντιατρική κλινική.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η JoJo εργάζεται σε πενθήμερη εβδομαδιαία βάση στο Pediatric Dentistry of Northbrook στο Ιλινόις των ΗΠΑ. Η σκυλίτσα συνεργάζεται με τους οδοντίατρους Dr. Paul Egger και Dr. Thomas Resnick και ο ρόλος της είναι να καθησυχάζει τους ανήσυχους ασθενείς (κυρίως παιδιά που φοβούνται τον οδοντίατρο). Και η αλήθεια είναι πως η JoJo κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της, σε τέτοιο βαθμό που πλέον το όνομά της εμφανίζεται κανονικά στην λίστα των υπαλλήλων της κλινικής, οι οποίοι την ψηφίζουν και ως υτπάλληλο του μήνα και εξαίρουν την εργασία της, αφού σε πρόσφατο αφιέρωμα που έκανε τοπική εφημερίδα αναφέρουν πως από τότε που η JoJo πήγε στην κλινική, η δουλειά τους έχει γίνει πιο ομαλή, πιο εύκολη και πιο γρήγορη, ενώ έχει αυξηθεί και η πελατεία.
Η αφεντικίνα της JoJo λέγεται  Lynne Ryan και αναφέρει πως χρειάστηκε να κάνει ειδική εκπαίδευση στη σκυλίτσα της για να πιάσει δουλειά και κυρίως να την μάθει να συνηθίσει στους ήχους που μπορεί να ακούγονται σε ένα οδοντιατρείο, όπως για παράδειγμα ο τροχός.

Σχετικά νέα

X
Translate »