Γενική Επικαιρότητα

Τον Οκτώβριο η 31η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης «Μαζί στη ζωή» του ΠΑΣΥΚΑΦ

Με σύνθημα «Μαζεύουμε αγάπη, δίνουμε φως» ο ΠΑΣΥΚΑΦ, ανακοινώνει την έναρξη της 31ης Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης «Μαζί στη ζωή», μετά από απουσία δύο χρόνων.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΥΚΑΦ αναφέρει ότι η εκστρατεία, που θα διαρκέσει όλο τον Οκτώβριο, έχει ως στόχο τη συλλογή χρημάτων, για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του Συνδέσμου.

Όπως ανακοινώνει φέτος θα πραγματοποιηθεί οδικός έρανος, από τις 5 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου του 2022, ενώ παράλληλα εισφορές θα γίνονται με αποστολή μηνύματος SMS PASYKAF 1, 3 ή 5 στο 7060,  με ηλεκτρονικές εισφορές μέσω της ιστοσελίδας www.pasykaf.org και με τηλεφωνικές εισφορές, καλώντας στα τηλέφωνα 90033005 και 90035005.

Για 2η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί ο ολοήμερος τηλεοπτικός Μαραθώνιος σε συνεργασία με τον Alpha Κύπρου,  την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου του 2022.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ, Δρ Άννα Αχιλλεούδη, τόνισε πως «παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά συνεχίζουμε όλοι μαζί στη ζωή», σημειώνοντας πως ο ΠΑΣΥΚΑΦ «διεκδικεί εδώ και περισσότερο από 36 χρόνια, καλύτερη ποιότητα για όλους τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και τους οικείους τους και την προσφέρει με τις δωρεάν υπηρεσίες του παγκύπρια».

Όπως σημείωσε το 2021 ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες 6.168 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35.162 συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο, για να προσθέσει ότι όλη αυτή η προσφορά καλύπτεται από ένα προϋπολογισμό 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ, Νικόλας Φιλίππου, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο σημαντικό του ρόλο του ΠΑΣΥΚΑΦ και στην απρόσκοπτη προσφορά των υπηρεσιών του προς τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και των οικείων τους.

Σημειώνεται ότι ο  έρανος θα διεξάγεται για όλο το μήνα Οκτώβριο με στόχο τη συλλογή του ποσού των 550.000 ευρώ για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτό το ποσό μπορεί να επιτευχθεί «αν ο καθένας από εμάς εισφέρει τουλάχιστον 2 ευρώ».

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες όπως το Δείπνο «Εν πλω», φιλανθρωπική τόμπολα, Family Fun Day «Μαζί στη ζωή» σε συνεργασία με τη  Φάρμα Πετρίδη, Walking for Life, Περπατούμε «Μαζί στη ζωή» για τον ΠΑΣΥΚΑΦ και Πεζοπορία 185 χιλιομέτρων από τον Γιώργο Στυλιανού.

Επίσης, θα διεξαχθεί έρανος σε υπεραγορές και πολυκαταστήματα, όπου το κοινό θα μπορεί να κάνει την εισφορά του.

Ο έρανος διεξάγεται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνων Νόμου του 2014, με αριθ. Άδειας Ν.Π. 41/2022, που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 2/9/2022-31/12/2022. Όλοι οι εθελοντές που θα συμμετάσχουν θα φέρουν μαζί τους την εξουσιοδότηση για τον έρανο. Όλες οι εισφορές προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα.

Εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ θα μπορούν να γίνονται στα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ, με αποστολή SMS στο 7060 με κωδικό PASYKAF 5, 3 ή 1, με ηλεκτρονικές εισφορές στο www.pasykaf.org και με  τηλεφωνικές εισφορές, καλώντας στα τηλέφωνα 90033005 (Χρέωση για κλήση από σταθερό:  4.07 σύμπλ. ΦΠΑ &Χρέωση για κλήση από κινητό: 4.31 σύμπλ. ΦΠΑ) και 90035005 (Χρέωση για κλήση από σταθερό: 8.13 σύμπλ. ΦΠΑ & Χρέωση για κλήση από κινητό: 8.38 σύμπλ. ΦΠΑ).

Σχετικά νέα

X
Translate »