Δελτία Τύπου

Το τμήμα επαγγελματικών σπουδών του Alexander College, ανακοινώνει επίσημα την έναρξη του σεμιναρίου “CySEC Advanced Preparation Course”

Το τμήμα επαγγελματικών σπουδών του Alexander College, ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES (APS), ανακοινώνει επίσημα την έναρξη του σεμιναρίου “CySEC Advanced Preparation Course”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, 6:30μμ – 9:45μμ, στη Λάρνακα στο Alexander College (Άρτας 2, Αραδίππου,7102)

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να παρέχει στους συμμετέχοντες εφαρμοσμένες γνώσεις, πλήρη κατανόηση με παραδείγματα, καθώς επίσης και δοκιμαστικές εξετάσεις για αύξηση των πιθανοτήτων επιτυχίας στις εξετάσεις. Παράλληλα, με την απόκτηση της πιστοποίησης δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους για νέα καριέρα ή προαγωγή εντός της εταιρείας που εργάζονται καθώς θα έχουν το δικαίωμα και την ικανότητα να παρέχουν επενδυτικές υπηρεσίες, να εργάζονται σε θέσεις κλειδιά, να εξυπηρετούν με περισσότερο επαγγελματισμό τους πελάτες και να συμμορφώνονται ανά πάσα στιγμή με τους κανονισμούς της Ε.Ε. και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Μοναδικός στόχος του σεμιναρίου είναι να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες για την απόκτηση του “CySEC Advanced Diploma” και να τους εισαγάγει στη φιλοσοφία του “Risk Based” στις Επενδυτικές εταιρείες, βάσει των κανονισμών και νομοθεσίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) και είναι επιχορηγημένο μέχρι το 65%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την παρακάτω ιστοσελίδα για πληροφορίες και εγγραφές: https://professional.alexander.ac.cy/seminars/cysec-preparation-course/

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »