Εκπαίδευση

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Λιβαδιών συνεχίζει τη λειτουργία του – Όλες οι πληροφορίες

Το Θεατρικό εργαστήρι – όμιλος του Δήμου Λιβαδιών ανακοινώνει την λειτουργία του για 19η συνεχή χρονιά και πληροφορεί όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν και να συμμετέχουν ότι οι εγγραφές συνεχίζονται .

Το εργαστήρι λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Λιβαδιών (πίσω από την κεντρική είσοδο στο 1° όροφο) .

Θα λειτουργήσουν τα τμήματα: α) παιδικό β) εφηβικό – νεανικό γ) ενηλίκων

Σκοπός και στόχος του θεατρικού εργαστηρίου – ομίλου είναι η άμεση επαφή με την θεατρική πράξη και το ανέβασμα παραστάσεων ή μικρών εκδηλώσεων κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης κύριο μέλημα του εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου μέσα απόδημιουργικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στη πνευματική , ψυχική και σωματική υγεία .

Η συμμετοχή στο εργαστήρι βοηθά στην ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας σε μια ομάδα και γενικότερα βοηθά στη σωστή παιδεία ευρύτερα και στη καλυτέρευση των επιδόσεων του ατόμουσε όλους τους τομείς π,χ, μαθήματα , σπουδές , δουλειά , διαπροσωπικές σχέσεις κ.λ.π.

Το θεατρικό εργαστήρι συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου , λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ καθώς και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις όπου αυτό είναι εφικτό. Διδάσκονται:Θεατρικό παιχνίδι ,ορθοφωνία ,υποκριτική ,θεωρία θεάτρου ,αυτοσχεδιασμός κ.α. .

Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων και δραστηριοτήτων καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Την ευθύνη των μαθημάτων έχει ο ηθοποιός σκηνοθέτης ,Πέτρος Καρατζιάς και η κυρία Αντριάνα Αντρέου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 99328988 – 96842320

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες .

Σχετικά νέα

X
Translate »