Αθλητικά Νέα

Το τέταρτο χάλκινο μετάλλιο για την Κύπρο στους Μεσογειακούς χάρισε ο Χοίρας στην πάλη

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν της Αλγερίας, καθώς το βράδυ της Τρίτης (28/06) κερδίσαμε το τέταρτο χάλκινο μας μετάλλιο. Αυτή τη φορά στην πάλη με τον Χαράλαμπο Χοίρα στα 86kg, ο οποίος επικράτησε με 6-1 στον μικρό τελικό του Αλβανού Osman Hajdari.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για τη αποστολή μας, καθώς πρόκειται για το 4ο χάλκινο μετάλλιο σε τρεις μέρες. Θυμίζουμε ο άλλος αθλητής μας, Αλέξανδρος Καουσλίδης στα 120kg πέρασε στον β’ γύρο, καθώς κέρδισε 4-0 τον Σαρέμ από την Συρία, όμως έχασε στον β΄ γύρο από τον Αιγύπτιο Χεμίντα.

Ο δρόμος προς το μετάλλιο

Μπορεί ο αθλητής μας να έχασε στον πρώτο του αγώνα από τον Τούρκο Ερντίν, όμως ο αντίπαλος πέρασε στον τελικό και έτσι μέσω ρεπεσάζ φτάσαμε στον μικρό τελικό. Εκεί ο Χοίρας έδειξε χαρακτήρα, πείσμα και θέληση για διάκριση, πράγμα που το κατάφερε. Έτσι επικράτησε καθαρά με 6-1 του Αλβανού πρωταθλητή και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »