Όμορφα της Πόλης

To Lemonade Stand του 12χρονου μαθητή Στέφανου, στην καρδιά της Λάρνακας – 20% των εσόδων του σε Φιλανθρωπικό σκοπό

Πηγή: skalatimes.com

Το να λειτουργεί ένα καλοκαιρινό stand με λεμονάδα είναι συχνά η πρώτη επιχειρηματική εμπειρία ενός παιδιού στις ΗΠΑ, γι αυτό και το βλέπουμε συχνά να συμβαίνει στις ταινίες, ιδιαίτερα τις παιδικές και εφηβικές.

Η εμπειρία αυτή μπορεί να βοηθήσει το παιδί να αποκτήσει πολλές νέες δεξιότητες!

Ένα περίπτερο με λεμονάδα μπορεί όχι μόνο να διδάξει πολύτιμα μαθήματα για τα χρήματα και την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και να είναι μια διασκεδαστική καλοκαιρινή δραστηριότητα για τα παιδιά.

Την ίδια στιγμή, συνήθως, τα παιδιά με τα Lemonade Stands δίνουν ένα μέρος από τα κέρδη τους σε ένα καλό σκοπό.

Στη Λάρνακα, ο νεαρός Στέφανος, μαθητής της Αμερικανικης Ακαδημίας Λάρνακας, μόλις 12 ετών, αποφάσισε για φέτος το καλοκαίρι να επιχειρήσει αυτή την ιδέα και με τη βοήθεια του πατέρα του, Κωνσταντίνου, έφτιαξε το δικό του Lemonade Stand, το οποίο από σήμερα λειτουργεί, έξω από το σπίτι του, στην οδό Καλογραιών (από τα φώτα του Rise Hotel -προς Καλογραίες-, είναι το στρίψιμο αμέσως δεξιά ).

O Στέφανος σερβίρει τις υπέροχες λεμονάδες του από τις 10 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 7.

 

 

Οι δροσερές γευστικότατες λεμονάδες του Στέφανου κοστίζουν μόνο € 1 και το 20% από τα κέρδη του θα το προσφέρει σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

Aς είναι ο Στέφανος η αρχή για τους μαθητές να επιχειρούν να πραγματοποιούν τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες τα καλοκαίρια και να αποκτούν εμπειρίες και δεξιότητες και συνάμα να προσφέρουν για ένα καλό σκοπό.

Eυχομαστε στο Στέφανο καλές δουλειές!

Σχετικά νέα

X
Translate »