Γενικά

Το Κέντρο Νεότητας Σκαρίνου συμμετείχε στην εκστρατεία «Νέοι και Οδική Ασφάλεια 2019»

Της Νάσιας Γεωργίου 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το χωριό Σκαρίνου της επαρχίας Λάρνακας συμμετείχε στην εκστρατεία του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας (ΚΟΚΕΝ) με υποστηρικτή τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου / Youth Board of Cyprus «Νέοι και Οδική Ασφάλεια 2019».

 

Το Κέντρο Νεότητας Σκαρίνου συμμετέχει στη Παγκύπρια εκστρατεία οδικής ασφάλειας που πραγματοποιείται από τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας με υποστηρικτή τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, ο οποίος σε συνεργασία με τους νέους, τα μέλη του, κυβερνητικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, τον επιχειρηματικό κόσμο καθώς και με την κοινωνία των πολιτών, σχεδιάζει, αναπτύσσει και προωθεί την εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων ενίσχυσης των νέων.

Τα μέλη του κέντρου πραγματοποίησαν ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή οδήγηση και τοποθέτησαν πινακίδα στην είσοδο του χωριού για να υπενθυμίσουν πώς είναι μια κατοικημένη περιοχή όπου υπάρχει κυκλοφορία πεζών.

Στην εκστρατεία έχουν τοποθετηθεί είδη 40 πινακίδες σε διάφορα χωριά της Κύπρου.

Το χωρίο έχει ένα πολύ ενεργό Κέντρο Νεότητας το οποίο αποτελείται από νέα παιδιά που δεν επαναπαύονται ποτέ να προσπαθούν για το καλύτερο του χωριού τους.

Στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook το Κέντρο Νεότητας ανέφερε : “Συμμετείχαμε στην εκστρατεία του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας (ΚΟΚΕΝ) με υποστηρικτή τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου / Youth Board of Cyprus «Νέοι και Οδική Ασφάλεια». Τοποθετήσαμε την πινακίδα μας και ενημερώσαμε τους περαστικούς για την οδική ασφάλεια, ιδιαίτερα σε κατοικημένες περιοχές που τον δρόμο χρησιμοποιούν οι γονείς και τα παιδιά μας!! “

 

 

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »