ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το InBusiness TV στη νέα δημοτική αγορά Λάρνακας-Ενθουσιασμένοι οι έμποροι (vid)

Πηγή: inbusiness.com.cy

Τις πύλες της άνοιξε εδώ και μερικές εβδομάδες, και συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Μαρτίου, η νέα δημοτική αγορά της Λάρνακας, η οποία αποτελεί το νέο στολίδι του εμπορικού κέντρου της πόλης του Ζήνωνα. Κατά την επίσκεψή τους στον χώρο, Λαρνακείς- και όχι μόνο-μπορούν να βρουν μαζεμένα προϊόντα κυπριακής παραγωγής.

Μιλώντας στην κάμερα του InBusiness TV, ο δήμαρχος της Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα σημαδιακό έργο, αφού ο κόσμος θα ξανακατέβει στο κέντρο της πόλης, ενώ θα προσελκύσει και τουρίστες.

Στο ισόγειο της δημοτικής αγοράς έχουν παραχωρηθεί συνολικά 20 πάγκοι, με εμπόρους να εκφράζουν στο InBusiness TV τον ενθουσιασμό τους.

Σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει, τόσο ο πρώτος όροφος της αγοράς όσο και η ταράτσα, με το άνοιγμα εστιατορίων. Στους χώρους μάς ξενάγησε ο δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας, Μάριος Κουκουμάς.

Όλες τις δηλώσεις στο InBusiness TV αλλά και τους χώρους της νέας δημοτικής αγοράς της Λάρνακας, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί πως πλησίον της αγοράς, υπάρχει ολοκαίνουργιος δημοτικός χώρος στάθμευσης, ο οποίος είναι δωρεάν για τις πρώτες τρεις ώρες.

Η δημοτική αγορά είναι ανοιχτή καθημερινά Δευτέρα με Σάββατο, από τις επτά το πρωί έως τις έξι το απόγευμα, ενώ το Σάββατο, στον εξωτερικό χώρο, λειτουργεί παραδοσιακή λαϊκή αγορά.

Σχετικά νέα

X
Translate »