Κοινωνία

Το Ίδρυμα “Χάρισμα και το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου παρουσιάζουν τη συναυλία “Ζω” για ένα όμορφο σκοπό

«Ζω» με λαμπερά και ελπιδοφόρα μηνύματα Αγάπης…Αισιοδοξίας και …Ελπίδας και αγαπημένες μελωδίες από 3 καλλιτέχνες που πάλεψαν με τον καρκίνο και σοβαρές ασθένειες, έδωσαν το δικό τους αγώνα και βγήκαν νικητές.

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν το Ίδρυμα Χάρισμα και το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου στη Λάρνακα, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Γιώργος Λυκούργος στη Λάρνακα.

Παμπίνα Κοντέα, Νάσια Τραχωνίτου,  Νεφέλη Αντωνίου, ενώνουν τις δυνάμεις και την αγάπη τους για το τραγούδι και τη μουσική… Δίνουν μαθήματα ζωής και στέλνουν φωτεινά και αισιόδοξα μηνύματα και μας ταξιδεύουν με μελωδίες και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα.

Μαζί τους σε αυτό το υπέροχο μουσικό συναπάντημα η Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου, Υπαστυνόμου Θεόδωρου Ηροδότου.

Στις 14 Νοεμβρίου γινόμαστε όλοι μέρος αυτής της γεμάτης συναισθήματα μουσικής βραδιάς και τραγουδάμε παρέα με τις μαχήτριες της ζωής, εκφράζοντας την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας προς το Σύνδεσμο «ΧΑΡΙΣΜΑ».

Όλα τα ΕΣΟΔΑ θα διατεθούν στο Σύνδεσμο «ΧΑΡΙΣΜΑ» για στήριξη και προώθηση Καλλιτεχνών με αναπηρίες.

*Με αυτή τη συναυλία, η Φιλαρμονική πραγματοποιεί την όγδοη σημαντική της συναυλία για φέτος. Σκοπός μας πάντα η στήριξη ομάδων και ατόμων που έχουν πραγματική ανάγκη.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »