Δελτία Τύπου

Το Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος καλωσορίζει τον Ορθοπεδικό Χειρουργό, τον Δρ Κυριάκο Ν. Κακαβελάκη

Το Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος καλωσορίζει ένα εξαίρετο Ορθοπεδικό Χειρουργό, τον

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Δρ Κυριάκο Ν. Κακαβελάκη.

Ο Δρ Κυριάκος Κακαβελάκης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έχει ειδικευθεί στην Ορθοπαιδική και Τραυματολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ έχει μετεκπαιδευτεί στην Χειρουργική του γόνατος και στην Αθλητική Τραυματολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γάνδης και στην κλινική Monica Αμβέρσας στο Βέλγιο (επίσημα εκπαιδευτικά κέντρα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικής Τραυματολογίας και Αρθροσκόπησης, ESSKA), όπου και συνεχίζει κατά τακτά χρονικά διαστήματα την εκπαίδευσή του αλλά και την ερευνητική του δραστηριότητα.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Βιοηθική, υποψήφιος διδάκτωρ, ενώ έχει κάνει στο παρελθόν σπουδές στην Φυσικοθεραπεία στο ΤΕΙ Αθήνας και στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως ειδικός ιατρός – μεταξύ άλλων – στην κλινική Ορθοπαιδικής και Αθλητικών Κακώσεων της Creta InterClinic Ηρακλείου Κρήτης.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κύπρο διατηρώντας ιατρείο σε Λεμεσό και Λάρνακα ενώ συνεργάζεται με την κλινική Mediterranean της Λεμεσού.

Έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε αναγνωρισμένα περιοδικά, ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πληθώρα συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επί σειρά ετών διδάσκει μαθήματα σχετικά με τις αθλητικές κακώσεις σε φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια ιατρός ομάδων, μεταξύ των οποίων ο ΟΦΗ, η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου και ο Απόλλωνας Λεμεσού, στον οποίο διατελεί επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου από το 2017 μέχρι και σήμερα.

Για ραντεβού καλέστε στο 24532900.

Image may contain: 1 person, glasses and close-up

Σχετικά νέα

X
Translate »