Όμορφα της Πόλης

Το έκαναν και φέτος οι μαθητές της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας – Μας γέμισαν Χριστούγεννα (vids)

Οι μαθητές της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κα. Ειρήνης Χατζήκυριακου, δημιούργησαν μια υπέροχη “μουσικοπαρέα” η οποία αποτελείται από 57 μέλη, κι εδώ και 4 χρόνια χαρίζει υπέροχες μελωδίες και σκορπά το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην πόλη του Ζήνωνα με ένα “αλλιώτικο” τρόπο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Η καθηγήτρια των παιδιών, επιλέγοντας και διασκευάζοντας γνωστά τραγούδια, ελληνικά και ξένα, αλλάζει για λίγο τον στίχο στέλνοντας έτσι τα δικά της μηνύματα στους μαθητές της και αυτοί με τη σειρά τους σε όλους εμάς! Μηνύματα αγάπης, ελπίδας και δύναμης!

Και το αποτέλεσμα…… είναι εκπληκτικό! Στα πρόσωπα των μαθητών είναι εμφανής η χαρμόσυνη διάθεση αλλά και η αγάπη τους για την καθηγήτριά τους! Γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό όπου κι αν βρεθούν καταφέρνοντας να αγαπηθούν από τους δημότες της Λάρνακας οι οποίοι τους υποδέχονται με μεγάλο ενθουσιασμό!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Τεχνική Σχολή Λάρνακας και ένα μεγάλο μπράβο στην κα. Irene Hadjikyriacou!! 👏👏👏

📺 Ρεπορτάζ: Maria Andronikou
🎥Κάμερα: Panicos Andronicou

Η ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

👩‍🎤👨‍🎤Οι μαθητές της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κα. Ειρήνης Χατζήκυριακου, δημιούργησαν μια υπέροχη "μουσικοπαρέα" η οποία αποτελείται από 57 μέλη, κι εδώ και 4 χρόνια χαρίζει υπέροχες μελωδίες και σκορπά το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην πόλη του Ζήνωνα με ένα "αλλιώτικο" τρόπο.🔹Η καθηγήτρια των παιδιών, επιλέγοντας και διασκευάζοντας γνωστά τραγούδια, ελληνικά και ξένα, αλλάζει για λίγο τον στίχο στέλνοντας έτσι τα δικά της μηνύματα στους μαθητές της και αυτοί με τη σειρά τους σε όλους εμάς! Μηνύματα αγάπης, ελπίδας και δύναμης!🔷Και το αποτέλεσμα…… είναι εκπληκτικό! Στα πρόσωπα των μαθητών είναι εμφανής η χαρμόσυνη διάθεση αλλά και η αγάπη τους για την καθηγήτριά τους! Γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό όπου κι αν βρεθούν καταφέρνοντας να αγαπηθούν από τους δημότες της Λάρνακας οι οποίοι τους υποδέχονται με μεγάλο ενθουσιασμό!Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Τεχνική Σχολή Λάρνακας και ένα μεγάλο μπράβο στην κα. Irene Hadjikyriacou!! 👏👏👏📺 Ρεπορτάζ: Maria Andronikou🎥Κάμερα: Panicos Andronicou

Gepostet von ALPHA Καλημέρα am Donnerstag, 19. Dezember 2019

 

Δείτε όμορφες τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στην πόλη μας

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »