Αθλητικά Νέα

Τίτλοι τέλους για τα γήπεδα Φούτσαλ της Ανόρθωσης στην Οδό Αβέρωφ

Μετά από 8 χρόνια δικαιώθηκαν οι αγώνες των κατοίκων για τερματισμό της λειτουργίας των γηπέδων Φούτσαλ της Ανόρθωσης στην Οδό Αβέρωφ στη Λάρνακα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης έδωσε επιτέλους εντολή να εφαρμοστούν οι αποφάσεις δικαστηρίων και κατεδαφιστούν οι παράνομες εγκαταστάσεις γηπέδων φούτσαλ, οι οποίες προκαλούσαν οχληρία στους περίοικους των οχληρών και παράνομων εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών που από την πρώτη στιγμή είχε σταθεί στο πλευρό των κατοίκων, με ανακοίνωση του εκφράζει ικανοποίηση που όπως αναφέρεται, ένας ακόμη αγώνας φαίνεται ότι έχει στεφθεί με επιτυχία. «Οχτώ χρόνια στηρίζουμε τον αγώνα των επηρεαζόμενων κατοίκων κατά της αυθαίρετης και παράνομης λειτουργίας των εγκαταστάσεων αυτών που αξιοποιήθηκαν για εμπορικούς λόγους εις βάρος της ποιότητας ζωής των περιοίκων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών χαιρετίζει τον ενεργητικό ρόλο του Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης ο οποίος έδωσε επιτέλους εντολή να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να εφαρμοστούν οι αποφάσεις δικαστηρίων για κατεδάφιση των οχληρών και παράνομων εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Σχετικά νέα

X
Translate »