ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θέση στο Δ.Σ Λάρνακας διεκδικεί ο Αλέξανδρος Πελεγκάρης

Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι

Με ειλικρινή σεβασμό, μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα, επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να διεκδικήσω την εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λάρνακας, με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η πρόσφατη αναδιοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης ανοίγει νέες προοπτικές και ευκαιρίες για την πόλη μας. Μέσα από την πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά της πόλης και την ανιδιοτελή προσφορά μου σε συνδέσμους και ιδρύματα, έχω αναγνωρίσει τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες των πολιτών μας. Είμαι έτοιμος να εργαστώ ακούραστα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Δήμο μας.

Κατανοώ πλήρως ότι η προσπάθειά μου είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της πόλης μας. Με όρεξη, όραμα και σκληρή δουλειά, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Ανυπομονώ να ακούσω τις απόψεις και τις ανησυχίες σας, προκειμένου να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε μαζί ένα κοινό όραμα για την πόλη μας.

Με σοβαρότητα, ταπεινά και με αίσθημα ευθύνης είμαι βέβαιος ότι, με την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας, μπορούμε να κάνουμε τη Λάρνακα έναν ακόμα καλύτερο τόπο για όλους μας.

Αλέξανδρος Πελεγκάρης,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας

Σχετικά νέα

X
Translate »