Κοινωνία

Τεράστιο κύμα αλληλεγγύης από τους Κύπριους για τους πληγέντες από την έκρηξη – Μεγάλη ανταπόκριση στη Λάρνακα

Tεράστιο είναι το κύμα αλληλεγγύης από τους Κύπριους για στήριξη των πληγέντων από την φονική έκρηξη στη Βηρυτό.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Έκτακτο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιάννης Γιαννάκη εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση για το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι Κύπριοι πολίτες, σημειώνοντας πως λόγω του μεγάλου όγκου τροφίμων και των διαφόρων ειδών, έχει ανοίξει και δεύτερη αποθήκη στο συντονιστικό κέντρο.

“Όπως πάντα ο Κύπριος δείχνει την ανθρωπιστική του ευαισθησία. Είναι από χθες ένα μεγάλο κύμα αλληλεγγύης με συνεχή ροή συμπολιτών, εταιρειών, επιχειρήσεων και άλλων φορέων που φέρνουν αυτά τα είδη..Οι εθελοντές μας που τα συσκευάζουν, τα διαχειρίζονται.”

Όπως ανέφερε επίσης ο κος Γιαννάκης έχουν αποσταλεί ήδη τρεις τόνοι με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ιατρικός εξοπλισμός ενώ τη Δευτέρα  θα μεταφερθούν είκοσι τόνοι της ξηράς τροφής που έχει μαζευτεί από τον κόσμο.

 

Μεγάλη η ανταπόκριση στη Λάρνακα

Στην πόλη μας απο χτες λειτουργεί το σημείο περισυλλογής ξηρής τροφής στο χώρο στάθμευσης στην περιοχή παγωταριών.  Στο διήμερο κάλεσμα του Δήμου Λάρνακας, 12 τόνοι τροφής μαζεύτηκαν με τους εθελοντές που ανέλαβαν δράση να στέλνουν τη θετική τους ενέργεια με το δικό τους τρόπο.

Μπορεί να πιάσαμε φωτιά από την ζέστη αλλά με τέτοιους εθελοντές ούτε ζέστη ούτε κούραση υπάρχουν.. Μπράβο ρε παιδιά. Κάθε μέρα και πιο μεγάλος ενθουσιασμός.

Gepostet von Yianna Nicolaou am Samstag, 8. August 2020

Σχετικά νέα

X
Translate »