Εκπαίδευση

ΤΕΠΑΚ: Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για τρίτη κατανομή

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφών σε μαθήματα από τους νέους φοιτητές πτυχίου, οι εγκεκριμένες θέσεις εισακτέων σε όλα τα προγράμματα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) έχουν υπερκαλυφθεί.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ωστόσο, το Πανεπιστήμιο, ανταποκρινόμενο στην υψηλή ζήτηση για τα προγράμματά του και κατανοώντας τις δύσκολες περιστάσεις που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία και ιδιαίτερα οι νέοι/ες μας, θα προχωρήσει σε κατανομή περιορισμένου αριθμού πρόσθετων θέσεων (μέχρι 50 θέσεις) μέσω διαδικασίας 3ης κατανομής.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων άρχισε σήμερα Πέμπτη (2/9) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (4/9).

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα (6/9).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι/ες:

  • Μπορούν να φοιτήσουν άμεσα τον Σεπτέμβρη του 2021 (αν είναι άρρενες πρέπει να ολοκληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου 2021 ή να έχουν ήδη λάβει αναστολή στράτευσης)
  • Έχουν παρακαθίσει στις Παγκύπριες Εξετάσεις του 2021 (ή 2020) και πληρούν τις προϋποθέσεις πρόσβασης (πλαίσιο πρόσβασης) για τα προγράμματα σπουδών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στα οποία επιθυμούν να εισαχθούν.
  • Έχουν εξασφαλίσει βαθμολογία πρόσβασης ίση ή μεγαλύτερη από το 90% της βαθμολογίας του τελευταίου εισακτέου ατόμου της αρχικής κατανομής στο κάθε πρόγραμμα (βαθμολογικό όριο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υποβολής αίτησης πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3mSae7L

Για απορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να αποτείνεστε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου, τηλ. 25 002710/11 ή στο email: kep@cut.ac.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »