ΑΕΚ

Τέλος ο Tomovic και ο Ραφαήλ Μάμας

Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας, ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας, με τον Nenad Tomovic. O 2ος αρχηγός κλείνει με αυτό τον τρόπο την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα μας. 

Μια παρουσία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021, με τον συνολικό απολογισμό του Σέρβου κεντρικού αμυντικού να καταγράφει 102 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 3 γκολ. Ο Νenad αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές στην παρουσία της ομάδας μας στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και στην περσινή ανεπανάληπτη πορεία μέχρι την φάση των 16 του Conference League.

O σεβασμός και η εκτίμηση προς το πρόσωπο του από όλη την οικογένεια της ΑΕΚ είναι δεδομένα. Για αυτό και η πόρτα της ομάδας μας θα είναι για πάντα ανοικτή.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ευχαριστούμε για όλα Νenad…

 

 

Ευχαριστούμε Ραφαήλ

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας, ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας, με τον Ραφαήλ Μάμα. Ο Κύπριος μέσος κλείνει με αυτό τον τρόπο την παρουσία του στην ομάδα μας.

O Ραφαήλ επέστρεψε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 μετά την θητεία του στην Ιταλία και στις τρεις τελευταίες σεζόν κατέγραψε συνολικά 83 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και σκόραρε 1 γκολ.

Toν ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »