Δελτία Τύπου

T.I.M.E. Private Institute – Καλοκαιρινό Σχολείο 2020

Το Καλοκαιρινό Σχολείο του T.I.M.E. σας καλωσορίζει σε ακόμα ένα καλοκαίρι γεμάτο δράση και διασκέδαση! Αυτή τη χρονιά με ακόμα περισσότερα μέτρα ασφαλείας διασφαλίζουμε την εποικοδομητική ψυχαγωγία των παιδιών σας σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Απευθυνόμενοι σε παιδάκια ηλικίας 4 – 14 χρονών που ενδιαφέρονται να περάσουν το χρόνο τους ευχάριστα μαζί με άλλα παιδιά, το Καλοκαιρινό Σχολείο του T.I.M.E. υπόσχεται μία εξαιρετική ευκαιρία για να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους. Οι καθηγητές μας με φιλική διάθεση παρέχουν ένα ασφαλές, υποστηρικτικό και διαπαιδαγωγικό περιβάλλον. Φέτος η διάρκεια του καλοκαιρινού μας σχολείου επεκτείνεται σε όλη τη καλοκαιρινή περίοδο μέχρι και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο & Σεπτέμβρη αν χρειαστεί .

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, τα παιδιά ηλικίας 4-6 θα τα υποδεχτούμε στους χώρους τηρώντας το πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας για αυτές τις ηλικίες. Αντίστοιχα η υπηρεσία παροχής μεσημεριανού γεύματος των παιδιών θα ενεργοποιηθεί και πάλι ακολουθώντας όλες τις οδηγίες.

Το Καλοκαιρινό Σχολείο περιλαμβάνει διάφορες εκπαιδευτικές, αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες καθώς και εκδρομές, όπως περιγράφεται και πιο κάτω. Φέτος για πρώτη φορά, τα παιδιά θα φρεσκάρουν τις γνώσεις τους στα Ελληνικά και Μαθηματικά καλύπτοντας τα κενά που δημιουργήθηκαν με το κλείσιμο των σχολείων, παράλληλα με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Κάθε δραστηριότητα θα πραγματοποιείται ανάλογα με τους επιτρεπόμενους κρατικούς κανονισμούς λειτουργώντας αντίστοιχα σε κάθε νέο μέτρο χαλάρωσης.

Τα παιδιά που συμμετέχουν χωρίζονται σε διαφορετικές ομάδες με βάση την ηλικία τους. Στο παρόν στάδιο έναρξης του Καλοκαιρινού Σχολείου, οι θέσεις θα είναι πολύ περιορισμένες, σε ολιγομελή τμήματα για λόγους ασφαλείας. Στην συνέχεια της καλοκαιρινής περιόδου θα υπάρξουν αντίστοιχες χαλαρώσεις των υπηρεσιών και κανονισμών μας κατευθυνόμενοι από τα τότε δεδομένα.

Δραστηριότητες:
 Ελληνικά / Μαθηματικά
Ρομποτική και Κωδικοποίηση (Coding)
 Τέχνη και Χειροτεχνία
 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
 Επιστήμη και πειράματα
 Μουσική
 Αγγλικά
 Θέατρο
 Χορός
 Πολεμικές Τέχνες
 Γυμναστική και ακροβατικά
 Εκδρομές / πολλές εκπλήξεις

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
24 400 767

Σχετικά νέα

X
Translate »