Αθλητικά Νέα

Σύσκεψη στη Λάρνακα για τα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ

Μετά τη Λεμεσό και την Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ευρεία σύσκεψη για καλύτερη οργάνωση των Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ που διοργανώνει η ΚΟΠ πραγματοποιήθηκε και στη Λάρνακα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Την Τρίτη 12 Μαρτίου στο παλιό ΓΣΖ, οι Τεχνικοί Διευθυντές των Ακαδημιών των ομάδων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Grassroots της επαρχίας Λάρνακας, είχαν την ευκαιρία μέσα από την ανταλλαγή απόψεων να εκφράσουν τις απόψεις τους στην ενιαία προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των διοργανώσεων.

Σημειώνεται ότι φέτος στην Επαρχία Λάρνακας έχει σημειωθεί ρεκόρ στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ με τη συμμετοχή πέραν των 170 ομάδων από 26 διαφορετικές Ακαδημίες.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αναπτυξιακά προγράμματα της Ομοσπονδίας και κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς παρακολούθησε από κοντά αγώνες των Πρωταθλημάτων Grassroots.

Εκ μέρους της ΚΟΠ στη  συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Παιδικών Πρωταθλημάτων ΚΟΠ Χάρης Κυρίλλου, ο Εκπαιδευτής της Σχολής Προπονητών  ΚΟΠ Μάριος Κωνσταντίνου και ο Επαρχιακός  Υπεύθυνος Λάρνακας  των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΚΟΠ  Χριστόφορος Κίντ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δόθηκαν επίσης και προσκλήσεις για όλα τα παιδιά των Ακαδημιών για τους επικείμενους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας της Ανδρών με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο αντίστοιχα.

Πηγή: Πολίτης

Σχετικά νέα

X
Translate »