Γενικά

Συνάντηση ΚΟΑ με Σωματείο «Βύρων» και Ομοσπονδία Γυμναστικής για τη δημιουργία γυμναστηρίου ενόργανης

Σε συνέχεια των προσπαθειών που καταβάλλει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού για εξεύρεση αίθουσας στη Λάρνακα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιουνίου συνάντηση στα γραφεία του ΚΟΑ. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου «Βύρων» Ανδρέα Καλλή και εκπροσώπους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, τον Γενικό Γραμματέα Χριστόδουλο Φωτίου και τον τεχνικό σύμβουλο ενόργανης γυμναστικής Γιώργο Γεωργίου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Στη συνάντηση τονίστηκε η αναγκαιότητα εξεύρεσης αίθουσας γυμναστικής στη Λάρνακα για τις ανάγκες των αθλητών του Σωματείου «Βύρων», καθώς και των διεθνών αθλητών που ανήκουν στην Ομοσπονδία. Έγινε επίσης αναφορά και για την ανέγερση εξειδικευμένης αίθουσας γυμναστικής στη Λάρνακα.

 

Ο ΚΟΑ τα τελευταία χρόνια καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει στη Λάρνακα με τη γυμναστική, για αυτό και βρίσκεται σε συχνή επαφή τόσο με το Σωματείο «Βύρων» όσο και με την Ομοσπονδία Γυμναστικής, πράγμα το οποίο διαπιστώνουν και οι εκπρόσωποι των εν λόγω Φορέων.

 

Από πλευράς ΚΟΑ στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης το Μέλος ΔΣ Κωστάκης Κουκκουλλής, η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη και η λειτουργός των τεχνικών υπηρεσιών Αυγή Νεοκλέους.

Σχετικά νέα

X
Translate »