ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Δημάρχου και μελών Δ.Σ Λάρνακας με κατοίκους Κυβερνητικού Οικισμού Κοκκίνων

Η τρίτη κατά σειρά συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακών Λειτουργών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 με κατοίκους Συνοικισμών, Ενοριών και Περιοχών της Λάρνακας.

  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα παρά την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου στον Κυβερνητικού Οικισμού Κόκκινες κατά την οποία ο Κοινοτάρχης του Συνοικισμού και οι κάτοικοι υπέβαλαν παράπονα, αλλά και εισηγήσεις.

 

Σκοπός των συναντήσεων αυτών, οι οποίες ξεκίνησαν από το 2017,  είναι η άμεση και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου και των δημοτών. Διαμέσου αυτών των τακτικών συναντήσεων δίνεται η ευκαιρία στον δημότη να προσεγγίσει την Τοπική Αρχή, ενημερώνοντάς την και στη συνέχεια η επίλυση των προβλημάτων. 

 

Τα θέματα και προβλήματα που συζητήθηκαν καταγράφηκαν και μετά το τέλος της συνάντησης, ακολούθησε περιδιάβαση στην περιοχή με σκοπό την επί τόπου καταγραφή των προβλημάτων, τα οποία στη συνέχεια θα παραπεμφθούν στα αρμόδια Τμήματα του Δήμου για ανάλογο χειρισμό.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »