Ανδρέας Αποστόλου

Συνάντηση Α.Αποστόλου με τον Υπ.Εμπορίου για θέματα που αφορούν τη Λάρνακα

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Επαρχίας Λάρνακας ΕΔΕΚ Σ.Κ. Ανδρέα Αποστόλου:

Είχα την προηγούμενη εβδομάδα προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας φίλο Γιώργο Παπαναστασίου για τα ζητήματα που αφορούν τη Λάρνακα και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου του.

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για τη θετική του ανταπόκριση στο να προχωρήσουμε με άμεσες λύσεις για τα τρία θέματα που έθεσα ενώπιον του.

Με τον Υπουργό συζητήσαμε:

– Την ανάγκη για άμεσα μετεγκατάσταση του χημείου της ΚΕΤΑΠ που βρίσκεται στο χώρο των πρώην διυλιστηρίων

-Το αίτημα του Δήμου Λάρνακας για παραχώρηση από το κράτος του κτηρίου διοίκησης των πρώην διυλιστηρίων για να αξιοποιηθεί για πανεπιστημιακή σχολή

-Την ανάγκη για αξιοποίηση της περιοχής “Παμπούλα” στο κέντρο της Λάρνακας για να στεγαστούν υπηρεσίες που να εξυπηρετούν τους δημότες της πόλης και επαρχίας μας

Ο Υπουργός με διαβεβαίωσε ότι η απομάκρυνση του χημείου έχει τροχιοδρομηθεί και ότι ο ίδιος θα συμβάλει θετικά έτσι ώστε να ικανοποιηθούν και τα υπόλοιπα αιτήματα της Λάρνακας.

Του ζήτησα όπως διευθετηθεί άμεσα συνάντηση με το Δήμαρχο Λάρνακας έτσι ώστε να συμφωνηθούν τα χρονοδιαγράμματα υλοποιήσεις των πιο πάνω.

Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω προσωπικά για το ενδιαφέρον του για τη Λάρνακα και την βούληση του να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και με αποφασιστικότητα για να υλοποιήσουμε το όραμα μας για τη Λάρνακα που θέλουμε για τους δημότες μας. Μια πόλη που θα υλοποιήσει το πλάνο ανάπτυξης της αλλά με τρόπο έτσι που να κρατά το ανθρώπινο της πρόσωπο πάντα με στόχο την ποιότητα ζωής των ανθρώπων της.

Σχετικά νέα

X
Translate »