Δελτία Τύπου

Συναντήσεις ΑΚΕΛ με φορείς του τουρισμού – Ολοκληρώθηεκ η σημερινή συνάντηση στη Λάρνακα

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη, από σειρά συναντήσεων του ΑΚΕΛ με φορείς του Τουρισμού, οι οποίες πραγματοποιούνται υπό τον αντίκτυπο των κυρώσεων και των σοβαρών συνεπειών τους στον τομέα του τουρισμού.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Στη σημερινή συνάντηση την οποία είχε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης και μέλη του Γραφείου Τουρισμού του Κόμματος παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στη συζήτηση φορείς από όλο το φάσμα του ξενοδοχειακού τομέα καθώς και  εργαζόμενοι στην τουριστική βιομηχανία της Επαρχίας Λάρνακας και έθεσαν τα αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα.

Στόχος του ΑΚΕΛ είναι μέσα από αυτές τις συζητήσεις αυτές να διαμορφώσει άμεσες και ρεαλιστικές προτάσεις για αντιμετώπιση των συνεπειών στον τουρισμό και κατ’ επέκταση στην οικονομία του τόπου.

Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει τις συζητήσεις με φορείς του Τουρισμού ως ακολούθως:

– Τρίτη 22/3 και ώρα 5:30μ.μ. στο Atlantica Miramare Beach στην Λεμεσό στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου.

– Τετάρτη 23/3 και ώρα 11:00π.μ. στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» στην Αγία Νάπα παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου.

– Τετάρτη 23/3 και ώρα 5:00μ.μ. στο Elysium Hotel στην Πάφο παρουσία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη.

Σχετικά νέα

X
Translate »