Αθλητικά Νέα

Συμμετοχή του Δήμου Αθηένου στην 8η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού (#Beactive) – 23 ως 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει και φέτος στην 8η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στην Κύπρο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού ως Συντονιστικό Φορέα, από τις 23 ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Πολλές και ποικίλες θα είναι και φέτος οι αθλητικές δραστηριότητες, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθηένου. Θα υπάρξει συνεργασία με το Πρόγραμμα Αθλητισμός για Όλους (ΑΓΟ), τα σχολεία, τους τοπικούς αθλητικούς φορείς, ειδικό διατροφολόγο, ψυχολόγο, σχολή χορού, γυμναστήριο, την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων και άλλους.

Η Αθηένου για ολόκληρη την εβδομάδα θα μετατραπεί σε ένα «ενεργό αθλητικό χωριό» («#BeActive Sport Village») και δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Ποδηλασία, λαμπαδηδρομία, πεζοπορία και αγώνας ανώμαλου δρόμου, πιλάτες, χοροί, αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης, καλαθόσφαιρα 3X3, χειροσφαίριση και διάλεξη, είναι μερικές από τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα με λεπτομέρειες για όλες τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Η Αθηένου, όπως κάθε χρόνο, δηλώνει και φέτος ενεργή συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive, με στόχο να ενισχυθεί το μήνυμα της ενεργοποίησης των δημοτών για ένταξη της άσκησης στην καθημερινότητά τους, για μια πιο υγιή και  καλή ζωή.

Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί τον Κυπριακό Οργανισμού Αθλητισμού, ο οποίος είναι ο Εθνικός Συντονιστής της 8ης  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, και καλεί το κοινό για συμμετοχή.

Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι από τα οφέλη της συμμετοχής μας στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό και ας κάνουμε βίωμά μας το σύνθημα «Να είμαστε ενεργοί – #BeActive».

Σχετικά νέα

X
Translate »