Δελτία Τύπου

Συμφωνία με εργαζομένους στο λιμάνι Λάρνακας ανακοίνωσε η Kition Ocean Port

Έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και η λειτουργία του λιμανιού Λάρνακας έχει επανέλθει στην κανονικότητα αναφέρει σε ανακοίνωση η Kition Ocean Port.

Η διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού Λάρνακας σημειώνει πως “οι εργαζόμενοι της Kition Ocean Port στο Λιμάνι Λάρνακας πραγματοποίησαν απεργία προτάσσοντας συγκεκριμένα αιτήματα”.

Αναφέρει πως “μέσα από εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ Διοίκησης και εκπροσώπων των εργαζομένων, με ικανοποίηση ανακοινώνουμε πως έχει επιτευχθεί συμφωνία”.

Σημειώνει ακόμη πως “oι ανησυχίες που εκφράστηκαν από τους εργαζομένους λήφθηκαν υπόψη με ιδιαίτερη προσοχή, και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση αντιμετώπισή τους”.

Η Kition Ocean Port αναφέρει πως “εκτιμούμε την αφοσίωση και σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας και δεσμευόμαστε στην εξασφάλιση δίκαιης μεταχείρισης και στη διασφάλιση ευνοϊκών εργασιακών συνθηκών”.

Υπογραμμίζει τη “δέσμευσή της στην απρόσκοπτη και άριστης εξυπηρέτησης λειτουργία του Λιμανιού και σε ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον”.

Σχετικά νέα

X
Translate »