Ανόρθωση

Συμφωνία Ανόρθωσης: Στεγάζει τις ακαδημίες της γήπεδα Alfa Sports μέχρι και το 2032

Ενημέρωση από την Ανόρθωση για τα γήπεδα Alfa Sports:

Η διατήρηση μας δυνατής ακαδημίας αποτελεί προτεραιότητα για τη Διοίκηση της Ανόρθωσης καθώς πέραν από τον αυτονόητο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στη στελέχωση της πρώτης ομάδας, έχει την αποστολή της διαμόρφωσης χαρακτήρων και διαπαιδαγώγησης των νέων. Ασφαλώς πρώτιστος στόχος της ακαδημίας είναι και η σύνδεση των παιδιών που τη στελεχώνουν με την ιστορία του σωματείου και την κατεχόμενη πόλη που το γέννησε, Αμμόχωστο.

Στα πλαίσια αυτά, οι Ακαδημίες Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επίτευξη συμφωνίας για χρήση των γηπέδων Alfa Sports για τις ανάγκες των αγωνιστικών τους τμημάτων.

Η συμφωνία έχει διάρκεια 10 χρόνια, μέχρι το 2032, και προνοεί την αποκλειστική χρήση των πέντε γηπέδων που βρίσκονται στην περιοχή Δρομολαξιάς.

Βάσει του σχεδιασμού που έχει ήδη εκπονηθεί, η μεταφορά των αγωνιστικών τμημάτων μας στα γήπεδα αυτά θα γίνει σταδιακά και μετά από έργα ανακαίνισης που θα πραγματοποιηθούν με στόχο στο απώτερο μέλλον οι ακαδημίες να έχουν το δικό τους, σύγχρονο, «σπίτι».

Ο τομέας των εγκαταστάσεων αποτελεί βασικό άξονα του πλάνου της Διοίκησης της Ανόρθωσης για την εξέλιξη του ποδοσφαιρικού πρότζεκτ. Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί ορόσημο και συνέχεια άλλων ενεργειών που είναι ήδη σε εξέλιξη τόσο στο προπονητικό μας κέντρο «Α. Καρράς» όσο και στο «Α. Παπαδόπουλος».

Σχετικά νέα

X
Translate »