ΠΡΟΣΩΠΑ

Συγκλονισμένη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την Κύπρια μικρή Νεφέλη

Η μουσική ενώνει και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Η απόδειξη, το περιστατικό που σημειώθηκε σε συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Κύπρο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε για λίγο την θέση της στην Νεφέλη Αντωνίου, η οποία έχει γίνει γνωστή ως το κορίτσι που δεν μιλάει ωστόσο τραγουδάει.

Η Άλκηστις που την άκουσε να τραγουδά το “Είμαστε ακόμα ζωντανοί” δεν μπόρεσε παρά να συγκινηθεί όπως και ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην συναυλία της.

Μια υπέροχη στιγμή με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη και την Νεφελη στο Αρχαίο Θέατρο Κουριου

Gepostet von Nefeli Antoniou / Νεφέλη Αντωνίου am Mittwoch, 4. September 2019

Την συγκινητική στιγμή θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους η Άλκηστις, η οποία έγραψε  «Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή… Μας διαπέρασε ο τρόπος, το πάθος της, η αποφασιστικότητα και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν… Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή του καλοκαιριού, και ίσως των τελευταίων χρόνων … δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού … στο θαύμα της μουσικής. Η Νεφέλη δεν μιλάει… μόνο τραγουδάει …»

Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή……Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της .Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν …. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων … δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ….. στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ….μόνο τραγουδάει ….?Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους .Sophia Foundation for Children

Gepostet von Alkistis Protopsalti Official am Donnerstag, 5. September 2019

 

Σχετικά νέα

X
Translate »