ΠΡΟΣΩΠΑ

Στον συνδημότη μας Νικόλα Κυριακίδη το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2022

Στον συνδημότη μας νομικό Νικόλα Κυριακίδη, απονεμήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2022 για το έργο “OXYGONO (Cyprus Forum & Nomoplatform)”.

Η ανακοίνωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Κύπρο:
Συγχαίρουμε θερμά τον Νικόλα Κυριακίδη στον οποίο απονέμεται, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2022 για το έργο “OXYGONO (Cyprus Forum & Nomoplatform)”.
Κάθε έτος, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απονέμει το «Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη» που θεσπίστηκε το 2008. Το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση για εξαιρετικά επιτεύγματα στους ακόλουθους τομείς:
-Έργα για την προαγωγή καλύτερης αμοιβαίας κατανόησης και στενότερης σύνδεσης μεταξύ των πολιτών των κρατών μελών ή για τη διευκόλυνση της διασυνοριακής ή διεθνικής συνεργασίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
-Έργα ή δράσεις πολιτών που εμπλέκονται σε μακροπρόθεσμη, διασυνοριακή ή διεθνική πολιτιστική συνεργασία που συμβάλλει στην ενίσχυση ενός ευρωπαϊκού πνεύματος.
-Έργα που συνδέονται με το τρέχον Ευρωπαϊκό Έτος.
-Έργα που εκφράζουν συγκεκριμένα τις αξίες που απορρέουν από τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το CITYOFLARNAKA συγχαίρει τον Νικόλα Κυριακίδη για τη μεγάλη διάκριση 

Σχετικά νέα

X
Translate »