Κοινωνία

Stoiximan Running Team: €5000 στην Παιδική Στέγη και Εφηβικό Ξενώνα Λάρνακας

Πιστή  στο κοινωνικό της  έργο, η  Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων στην Κύπρο, στήριξε τον 5οRadissonBlu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας τρέχοντας και φέτος για καλό σκοπό! Με περισσότερους από εξήντα δρομείς συμμετείχε και η StoiximanRunningTeam  στη διοργάνωση, με την παρουσία μάλιστα και αθλητών της από την Ελλάδα. Παρών στο εκθεσιακό περίπτερο της  Stoiximan ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους,Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Με την κοινωνική προσφορά να αποτελεί προτεραιότητα για τη Stoiximan, μέσω της συμμετοχής της στον RadissonBlu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, στήριξε τον Σύνδεσμο «Φίλοι της Παιδικής Στέγης και Εφηβικού Ξενώνα Λάρνακας». Πιο συγκεκριμένα, η Stoiximan προχώρησε σε δωρεά ποσού 5.000 ευρώ προς τον Σύνδεσμο, ποσό που θα αξιοποιηθεί για τον εξωραϊσμό των εξωτερικών χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας της Στέγης.

Την επιταγή παρέδωσε ο Country Manager τηςStoiximan Άγγελος Χοντουλίδης στη Διευθύντρια της Στέγης Κίκα Ιωάννου και στη Γραμματέα του Συνδέσμου Έλενα Κυριακίδου, στην παρουσία της Λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας Παναγιώτας Τριφυλλής.

Ο Άγγελος Χοντουλίδης, δήλωσε σχετικά: «5οςRadissonBlu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, πέμπτη χρονιά που η  Stoiximan στέκεται στο πλευρό της διοργάνωσης και πέμπτη χρονιά που εκτός από αυτούς που τρέχουν 1-2 φορές, το χρόνο προσπαθούμε να στηρίζουμε όσους          τρέχουν καθημερινά για να βοηθήσουν εκείνουςπου έχουν ανάγκες. Φέτος είναι ο Σύνδεσμος «Φίλοι της Παιδικής Στέγης και Εφηβικού Ξενώνα Λάρνακας», τον οποίο βοηθούμε να φτιάξει το χώρο όπου γυμνάζονται τα παιδιά και δεσμευόμαστε να καλύψουμε και άλλες ανάγκες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον».

Η Γραμματέας του Συνδέσμου κα.  Έλενα Κυριακίδου ευχαρίστησε την  Stoiximan «για την ευγενική εισφορά στον Σύνδεσμο μας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και θα αξιοποιηθεί για τη χρηματοδότηση αθλητικού εξοπλισμού που είναι αναγκαίος για τους εξωτερικούς χώρους της Παιδικής Στέγης Λάρνακας και για οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες προκύψουν».

Παιδιά και έφηβοι που φιλοξενούνται στη Στέγη συμμετείχαν στον αγώνα και κατόπιν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Λευτέρη Πετρούνια, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του στο περίπτερο της Stoiximan.

Η  Stoiximan παραμένει πιστή  στην υπόσχεσή της  να στηρίζει τις ανάγκες της Κύπρου πάντοτε σε συνεργασία και με την καθοδήγηση των αρμοδίων οργανισμών και στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας δρομολογεί παρόμοιες πρωτοβουλίες για το μέλλον.

Σχετικά νέα

X
Translate »