Επιχειρήσεις

Στόχος να τελεστούν γάμοι και βαπτίσεις που έχουν προγραμματιστεί εντός του 2021

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Εκδηλώσεων (ΠΑΣΥΕΠΕΚ) – μέλος της Ομοσπονδίας εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ενημερώνει τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και τα ζευγάρια που έχουν προγραμματίσει το γάμο τους εντός του 2021, ότι είναι σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας και τη Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή για τον κορωνοϊό με σκοπό την ομαλή και επιτυχή διεκπεραίωση όλων των γαμήλιων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας για επανεκκίνηση του κλάδου εκδηλώσεων (γάμων και βαφτίσεων) στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του ΠΑΣΥΕΠΕΚ ο Πρόεδρος του κ. Κωνσταντίνος Μωσαϊκός και ο κ. Γιάννος Μαλλούρης, εκ μέρους της ΟΕΒ ο κ. Πάρης Αναστασίου, εκ μέρους της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά και ο κ. Μιχάλης Ανδρέου, εκ μέρους των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.

Κατά την τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκε διεξοδικά ο οδικός χάρτης επανέναρξης του κλάδου σύμφωνα με την εισήγηση του ΠΑΣΥΕΠΕΚ με ημερομηνία ορόσημο την 16η Απριλίου 2021. Συζητήθηκαν επίσης, οι πρόνοιες που θα περιλαμβάνονται στο πρωτόκολλο λειτουργίας και οι ενέργειες που θα πρέπει αναληφθούν με στόχο την επανέναρξη λειτουργίας του κλάδου σε συνθήκες απόλυτης ασφάλεια και υγείας.

Τέλος, αποφασίστηκε όπως εντός των επόμενων ημερών ο ΠΑΣΥΕΠΕΚ και οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας συμφωνήσουν στο πρωτόκολλο που θα διέπει τη λειτουργία του κλάδου το οποίο ακολούθως θα τεθεί ενώπιον της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό, για αξιολόγηση και λήψη τελικών αποφάσεων.

Σχετικά νέα

X
Translate »