Εκπαίδευση

Στις Εκπαιδευτικές Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» η κλινική διαιτολόγος Ευανθία Χατζηματθαΐου

Αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στις 10.00 το πρωί, καλεσμένη στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης», η κλινική διαιτολόγος Ευανθία Χατζηματθαΐου, με θέμα “Τρώω υγιεινά”.

Στα πλαίσια των προγραμμάτων, που ανέπτυξαν και καθιέρωσαν στη Βιβλιοθήκη, περιλαμβάνεται και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4  – 9 χρόνων και όχι μόνο.

Η υγιεινή διατροφή σε παιδιά και εφήβους είναι κάτι που απασχολεί καθημερινά τους γονείς.
Πολλά φαγητά αναψυκτικά και γλυκίσματα είναι νόστιμα. Είναι όμως όλα υγιεινά;
Πως πρέπει να φροντίζουμε το σώμα μας;

Μέσα από τις σελίδες ενός παραμυθιού και με την βοήθεια των ηρώων του η διαιτολόγος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν το πόσο σημαντικό είναι να: “αγαπάμε το σώμα μας” και να “τρώμε υγιεινά”.

Βιογραφικό της εισηγήτριας:
Η Ευανθία Χατζηματθαίου είναι κλινική διαιτολόγος-RD. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Hertfordshire της Αγγλίας.

Από το 2017 διατηρά το διαιτολογικό της γραφείο με σκοπό τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών, λαμβάνοντας υπόψη τις διατροφικές ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.

Είσοδος ελεύθερη για όλους!

Σχετικά νέα

X
Translate »